Folkets hörna arrangeras med stör av Region Skåne, Kulturrådet och Lunds kommun.

Vår 2020

Vi har fyra spännande evenemang på vår hemmascen Skissernas Museum i Lund i vår. Först ut den 12 februari är bland andra Mats Kempe. Andra datum att boka in i kalendern är Skissernas night 19 mars då vi bjudit in Anne Swärd, samt 15 april och 20 maj. 

 

Fortsatt stöd från Region Skåne

​​Vi är både stolta och tacksamma över att kunna meddela att Folkets hörna fått fortsatt stöd av Region Skåne för ytterligare ett verksamhetsår.

https://utveckling.skane.se/om-regional-utveckling/nyheter1/kultur/2019/satsning-pa-talangutveckling-och-nya-moten-inom-litteratur-och-serier/

 

Hösten 2019

Hösten 2019 ser allt annat än tråkig ut för Folkets hörna. Vi rivstartar hösten med medverkan på Kristianstad bokfestivals konferensprogram. Den 6 september bjuder vi konferensdeltagarna på en Folkets Hörna med författarna Cilla Naumann och Johan Landgren.

 

Novellfest 15 september

Den 15 september medverkar Folkets hörna på Novellfest i Lund. Mellan 14-16 i Birgit Rausingsalen på Skissernas museum kan ni lyssna till pågående skrivprojekt och delta i textsamtal med författarna: Emilia Palmén, Cecilie Östby och Monika Fagerholm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/rs_webb
gallery/kulturradet_logo
gallery/lunds kommun logo horisontell-färg